Sorry, we're closed. We welcome you Monday at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Meest gestelde vragen definitief laser ontharen​​

Wil je meer weten of laseren geschikt voor je is? Boek een gratis en vrijblijvende intake.

Meest gestelde vragen definitief laser ontharen​

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Voor een goed resultaat zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met tussenpozen van enkele weken. Haren doorlopen een cyclus. Ze bevinden zich niet allemaal tegelijk in dezelfde fase. Alleen in de groeifase kunnen de haren definitief worden verwijderd. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de groeifase, het te behandelen gebied en de haar- en huidskleur. Onderzoek heeft uitgewezen dat 85% van behandelde mensen na gemiddeld zes tot acht behandelingen permanent van de haargroei af is.

Is laserontharing permanent?

Ja, de haarzakjes die vernietigd zijn, kunnen geen haar meer produceren. Gemiddeld zie je 70 tot 90% haarvermindering na zes tot acht behandelingen, verspreid over ruim een jaar. Meer dan dit is niet realistisch. Onder onze huid zitten duizenden haarzakjes die ‘slapen’ of slechts lichte donshaartjes produceren. Door hormoonveranderingen (zwangerschap, menopauze) of medicatie kunnen deze haartjes wakker geschud worden, waardoor er opnieuw haren worden geproduceerd. Om die reden zijn er soms onderhoudsbehandelingen nodig om het resultaat vast te houden.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja. Doordat we het pigment en roodheid van de huid meten, is behandeling met de Elits Epil808 Diode Laser extra veilig. In tegenstelling tot andere apparaten warmt onze laser de huid veilig en voorzichtig op tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt.

Wanneer mag ik niet behandeld worden met laser (contra-indicaties)?
Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een huisarts. We kunnen je niet behandelen bij:

  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen)
  • Zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht
  • Kwaadaardige moedervlekken
  • Koorts of een infectieziekte
  • Medicijnengebruik die de huid lichtgevoelig maken, zoals antibiotica
  • Piercings, tatoeages of een implantaat in het te behandelen gebied

Doet laserontharing pijn?

De temperatuur die de laser bereikt, wordt vaak als aangenaam ervaren. Ontharen met de Elits Epil808 Diode Laser is vrijwel pijnloos, afhankelijk van het te behandelen gebied en je pijngrens.

Hoe oud moet je zijn voor laserontharing?

Laserontharen is mogelijk vanaf 16 jaar. Tot je 18e is schriftelijke toestemming nodig van een ouder of voogd. Voor volwassenen is laserontharing mogelijk voor alle leeftijden.

Wat is het verschil tussen laserontharing en IPL?

Hoewel IPL goedkoper lijkt, ben je met IPL niet verzekerd van een permanent resultaat. Het licht van een IPL-apparaat dringt niet door tot de dieper gelegen haarwortels, waardoor de haartjes naar verloop van tijd weer terugkomen. Ook worden de haarwortels verlamd en niet vernietigd. IPL straalt een breder licht uit waardoor het ook de huid raakt, dit kan leiden tot pigmentatie of pigmentverlies. IPL is zeer af te raden bij donkere huidtypen en in het gelaat.

Waarom zit er zoveel prijsverschil in laserontharing?

Hoe duur een laserbehandeling is, verschilt per salon of huidtherapeut. Het tarief dat een behandelaar vraagt, hangt meestal samen met de aanschafprijs van het laserapparaat. Hoe goedkoper de laserbehandeling, hoe groter de kans is dat de behandelaar van een goedkoop en dus minder kwalitatief apparaat gebruikmaakt. Veel laserapparatuur wordt tegen lage productiekosten gemaakt in China. Helaas laten de kwaliteit, stabiliteit en prestaties van de laser vaak te wensen over. Het laserapparaat waar CHRIS mee werkt, komt uit Italië en wordt gezien als dé standaard in de wereld van kwalitatieve, duurzame laserontharing.

Vergoeding van laserontharing

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt overbeharing in het gezicht vaak vergoed door de zorgverzekeraar. De vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Bekijk de polis van je zorgverzekering of informeer ernaar bij een van onze laserexperts.

Wat is het verschil tussen bikinilijn klein en groot? 

Bij bikinilijn klein laseren we alle zichtbare haartjes wanneer je je ondergoed draagt. Bij bikinilijn groot, dit kennen we beter als een Brazilian, laseren we het gehele gebied, zonder ondergoed.

Kunnen ingegroeide haren behandeld worden? 

Ja, deze kunnen heel goed behandeld worden. Voor wie vaker last heeft van ingegroeide haartjes is laserontharing een goede keuze.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De tijdsduur tussen behandeling bedraagt vier tot zes weken voor het gezicht en zes tot acht weken voor het lichaam.

Hoe lang duurt een laserbehandeling?

Afhankelijk van het te ontharen gebied varieert de behandeling van tien minuten (bijvoorbeeld bij de behandeling van de bovenlip) tot een uur (bij de behandeling van bv de rug). Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen worden behandeld.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, dit kan wanneer je voor een kuur kiest. Bij de intake betaal je de eerste behandeling vooruit. Na iedere behandeling reken je weer af. Je betaling loopt altijd één behandeling vooruit.

Mag je in de zomer laseren?

Laten we de feiten rechtzetten: laserontharing is zonder twijfel mogelijk, zelfs tijdens de zomermaanden. We willen je geruststellen dat onze deskundige adviezen je in staat stellen om veilig en effectief te beginnen met laserontharing, zelfs wanneer de zon hoog aan de hemel staat. In ons uitgebreide artikel bieden we gedetailleerde informatie om eventuele zorgen weg te nemen.

Zomeractie laserontharen!
Als je besluit om tijdens de zomermaanden, juni, juli of augustus, te starten met een laserpakket, krijg je een extra laserbehandeling van ons cadeau! 

LASER ONTHAREN BEHANDELINGEN

Pakketvoordeel

  • Ontvang 10% korting bij 6 behandelingen met één behandelgebied.
  • Ontvang 15% korting bij 6 behandelingen met twee of meer behandelgebieden.
  • Wij bieden de mogelijkheid om pakketten in termijnen te betalen.

Vrouw (losse behandelingen)

Gezicht

Bovenlichaam

Onderlichaam

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Man (losse behandelingen)

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Laser ontharen Den Haag voor definitief ontharen bij mannen en vrouwen CHRIS beauty bar_1

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar boven