Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!

Rughaar laseren klein – Boek nu!

Boek nu: +31 (0)70 2400 280

Ontvang nu 10% korting op een laserontharingspakket van 6 behandelingen en 15% korting bij meerdere combinaties!

Rughaar permanent verwijderen in Den Haag: Onder- en bovenrug laseren doe je bij CHRIS

Wat is laserontharing voor de boven- of onderrug?
Veel vrouwen willen ongewenst haar op hun boven- of onderrug verwijderen. Een behoorlijk populaire behandeling. Maar welke ontharingsmethode is het beste? Of je nu scheercrèmes of scheergels gebruikt, scheermesjes irriteren altijd de huid. Bovendien groeit het haar direct weer terug. En hoe kom je eigenlijk bij je boven- of onderrug of tussen je schouderbladen?!
Harsen doet pijn. Ontharingscrèmes zijn te schadelijk voor de huid. Een behandeling voor laserontharing van de boven- of onderrug verwijdert ongewenst haar permanent. Het gebied van de boven- of onderrug bij vrouwen is een van de grotere gebieden om te behandelen. Een sessie duurt inderdaad maximaal vijfentwintig minuten. Ben je geïnteresseerd in het verwijderen van meer ongewenst rughaar? Bekijk dan onze behandelingen voor het laserontharen van de hele rug.
Laserontharing voor de boven- of onderrug: Is het pijnlijk en veilig
Waxen doet veel pijn, vooral op je boven- of onderrug. We hebben het allemaal meegemaakt. Maar laserontharing van de volledige boven- of onderrug van vrouwen doet geen pijn. Nee, laten we het anders zeggen. Pijn is niet het juiste woord. Een behandeling voor laserontharing van de volledige boven- of onderrug van vrouwen voelt als knijpen. Of het kan ook worden vergeleken met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid knapt. Je kunt ook wat warmte voelen. Laserontharing doet geen pijn. Het kan onprettig aanvoelen, maar over het algemeen is het comfortabel. De boven- of onderrug is niet het meest gevoelige gebied van het lichaam. Daarom zal de behandeling goed te verdragen zijn. Aloe vera-gel helpt om je huid te kalmeren. Laserbehandelingen zijn ook zeer veilig. Zoals bij alle cosmetische ingrepen zijn er risico’s, maar die zijn zeer zeldzaam. Je kunt ze ook gemakkelijk vermijden door de instructies van je technicus te volgen.
Hoeveel sessies heb ik nodig om mijn boven- of onderrug te laseren?
Ons pakket voor laserontharing van de volledige boven- of onderrug omvat zes sessies. Elke sessie moet zes weken uit elkaar liggen vanwege de haargroeicyclus. Laserbehandelingen werken alleen op haar dat actief groeit. De groeifase van de haarcyclus heet de anagene fase. Dit is de enige keer dat het haar en de haarfollikel verbonden zijn, zodat de energie kan overgaan van het haar naar de follikel. Aangezien 20% van je haar in de anagene fase zit, kan één sessie 20% van het haar behandelen. Elke volgende sessie behandelt nog eens 20%. De rug is een hormonaal gebied. Het haar is donkerder, dikker en grover, dus het is moeilijker te verwijderen. Daarom hebben patiënten waarschijnlijk extra sessies nodig.
Hoe bereid ik me voor op een laserontharingssessie voor mijn rughaar?
Een behandeling voor laserontharing van de volledige boven- of onderrug bij vrouwen is eenvoudig en handig. Het is een snelle en handige manier om rughaar te verwijderen. Hier zijn enkele vriendelijke tips om je voor te bereiden op je sessie:
  1. Vermijd direct zonlicht: Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon voor je sessie. Vermijd zonnebanken en intensieve behandelingen met UV-stralen. Kunstmatig bruinen kan de huid in een opgewonden toestand brengen, wat je behandeling kan verstoren.
  2. Medicatie en gevoeligheid: Sommige medicijnen kunnen de gevoeligheid van je huid voor licht verhogen, waardoor de laserbehandeling ongemakkelijker kan aanvoelen. Informeer daarom je gecertificeerde laserdeskundige over je medische geschiedenis voordat je de sessie ondergaat, zodat zij hiermee rekening kunnen houden.
  3. Reinig je huid: Zorg ervoor dat je huid vrij is van lotions, crèmes, moisturizers, geparfumeerde geuren en make-up voordat je de sessie ingaat. Dit zorgt ervoor dat de laser optimaal kan doordringen en effectief kan werken.
  4. Voorbereiding voor de sessie: Om de behandeling efficiënter te maken, raden we aan om je boven- of onderrug één tot twee dagen voor je afspraak te scheren. Dit optimaliseert het doelgericht raken van de haarzakjes door de laser. Als je er niet goed bij kunt, maak je geen zorgen. Tijdens de behandeling zorgen wij voor het scheren van de haartjes.
Wanneer kan ik resultaten verwachten?
Laserontharing voor de rughaar is een lange termijnmethode voor het verminderen van haargroei. Toch kun je al vroeg resultaten zien. Elke sessie richt zich op 20% van het haar, wat resulteert in een vermindering van 20% van de haargroei na elke sessie. Meestal zul je ongeveer een week na de sessie merken dat je rughaar uitvalt. Tegen de derde sessie kun je een vermindering van minstens 50% van je lichaamshaar verwachten. Consistentie is essentieel voor het behalen van succesvolle resultaten.
Om consistentie te behouden, is het belangrijk om elke sessie zes weken uit elkaar te plannen. Door dit aanbevolen schema te volgen, wordt de effectiviteit van de behandeling gewaarborgd en worden mogelijke vertragingen in het behalen van het gewenste resultaat geminimaliseerd.

Ja, ik wil laserontharen
Voordat we aan de slag gaan met jouw laserbehandeling, willen we jouw huidtype en wensen graag beoordelen. Daarom is het belangrijk om eerst een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak kunnen we de beste behandeling voor jou adviseren en ervoor zorgen dat de behandeling veilig en effectief is. Vergeet niet om eventuele medische aandoeningen, medicatiegebruik, allergieën of andere gezondheidsproblemen met ons te bespreken, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de behandeling. Ons doel is om jouw laserbehandeling zo comfortabel en bevredigend mogelijk te maken. Boek daarom nu jouw intakegesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw ontharingsbehoeften. Je kan het gemakkelijk online boeken of ons even bellen, dan plannen we samen de afspraak. Tot snel!

Scroll naar top
error: Alert: Content selection is disabled!!