YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Skinbooster RRS Hyalift 75 ProActive

Heb je te maken met volumeverlies of een vale huid? De skinbooster RRS Hyalift 75 ProActive is er speciaal voor de leeftijdscategorie 45-75 jaar, en werkt krachtig tegen een verslapte huid. De hoge concentratie hyaluronzuur geeft een vochtboost, terwijl de huid wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Skinbooster RRS Hyalift 75 ProActive

Onze skinboosters zitten bomvol krachtige, voedende, herstellende ingrediënten die gericht werken tegen een verslapte huid, een droge of vale huid, volumeverlies of bijvoorbeeld pigmentatie. De hoge en geconcentreerde hoeveelheid antioxidanten, vitamines, hyaluronzuur, vetzuren en aminozuren zorgt ervoor dat het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd, fijne lijntjes en rimpels minder diep worden en de huid een stralende gloed krijgt. De cocktail aan ingrediënten wordt niet óp de huid gelegd, maar ín de huid gewerkt, door middel van microneedling met de Dermapen 4. Op deze manier kunnen de stoffen gericht en intensief hun werk doen, precies op de plekken waar het nodig is. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten in een crème effectief is. Voor een skinbooster is dit 97%.

Skinbooster & microneedling

Onze krachtige skinboosters worden ín de huid gewerkt, zodat ze daar gelijk hun werk kunnen doen. Dit doen we door middel van microneedling met de effectieve Dermapen 4. De Dermapen 4 is de effectiefste tool op het gebied van microneedling en zorgt voor huidverbetering en -verjonging. Doordat er minuscule ‘gaatjes’ in de huid worden gemaakt, wordt de huid aangezet tot verjongen en vernieuwen. De skinbooster versterkt dit proces en werkt krachtig en heel gericht aan volumeherstel, betere hydratatie, een mooie glow en anti-aging. 

De skinbooster Hyalift 75 ProActive:

  • Is perfect voor gezicht, hals en decolleté
  • Richt zich op een verouderde huid die te maken heeft met huidverslapping
  • Gaat volumeverlies tegen
  • Gaat een vale huid tegen
  • Werkt krachtig tegen fijne lijntjes
  • Is ideaal voor de leeftijd 45-75 jaar

Ingrediënten skinbooster Hyalift 75 ProActive: 

  • 75 mg/ml hyaluronzuur
  • Antioxidanten
  • Resveratrol
  • 16 Aminozuren

Het behandelplan

Voor het meest optimale resultaat zijn gemiddeld drie sessies nodig. Deze sessies vinden iedere 10-14 dagen plaats. Welke kuur voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van je huidtype en bespreken we onderling. Het behandelplan kan na 6-8 maanden worden herhaald, of onderhoud het resultaat door iedere zes weken een losse sessie te boeken.

Tip

Heeft je huid behoefte aan stevigheid én volume? Dan kunnen we de skinboosters RRS Hyalift 75 ProActive combineren met RRS HA Tensorlift.

Beautyexpert Chris

Niet zomaar een vulling onder de huid

Een skinbooster is een zeer krachtige cocktail van hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten en komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten in een crème effectief is en bij botox of fillers is dat 0%. Voor een skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met ‘actieve’ ingrediënten) is dit 97%. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster. Al onze skinboosters vallen in de CE klasse III voor injectable-producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

OVERZICHT HUIDOPLOSSINGEN

PEELING

Losse behandeling zonder nazorgkit

Kuurbehandeling inclusief nazorgkit

SKIN BOOSTERS

Losse behandeling met Dermapen 4 zonder nazorgkit

Kuurbehandeling met Dermapen 4 inclusief nazorgkit t.w.v. € 82

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!