YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Hars je bikinilijn haarvrij

Ontsierende haartjes bij de bikinilijn? Wij zijn er ook geen fan van. Met onze bikinilijn-wax ben je binnen twintig minuten van alle haartjes af. Effectief, snel en zo pijnloos mogelijk!

Bikini

De bikiniwax haalt alle haartjes die buiten je bikinibroekje vallen weg: de bikinilijn, liezen, onderbuik en uitloop naar de bovenbenen. We waxen altijd snel en effectief, zodat je snel weer buiten staat en zo min mogelijk pijn ervaart. Tijdens een bikiniwax zorgen we ervoor dat jij je op je gemak voelt. Het resultaat is altijd superglad en zacht. Wil je alle haartjes rond de schaamstreek verwijderd hebben? Kies dan voor een brazilian wax, onze meest grondige waxbeurt.

Voor de bikiniwax maken we gebruik van katoenen harsstrips met roze titaniumhars. Deze huidvriendelijke hars is bijzonder geschikt voor de normale tot gevoelige huid. De hars is erg geschikt voor korte, stugge haartjes en hecht goed aan de haartjes, zodat we zeker weten dat we alles meepakken tijdens het waxen. Titaniumhars gaat ook roodheid tegen. Is de huid bij je liezen erg dun? Dan kiezen we voor vloeibare hars, zoals we die ook gebruiken bij de brazilian wax.

Na een bikiniwax profiteer je gemiddeld drie weken van een haarvrije bikinilijn.

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!