Due to new Covid-19 measures we are temporarily closed
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Hars je bikinilijn haarvrij

Ontsierende haartjes bij de bikinilijn? Wij zijn er ook geen fan van. Met onze bikinilijn-wax ben je binnen twintig minuten van alle haartjes af. Effectief, snel en zo pijnloos mogelijk!

Bikini

De bikiniwax haalt alle haartjes die buiten je bikinibroekje vallen weg: de bikinilijn, liezen, onderbuik en uitloop naar de bovenbenen. We waxen altijd snel en effectief, zodat je snel weer buiten staat en zo min mogelijk pijn ervaart. Tijdens een bikiniwax zorgen we ervoor dat jij je op je gemak voelt. Het resultaat is altijd superglad en zacht. Wil je alle haartjes rond de schaamstreek verwijderd hebben? Kies dan voor een brazilian wax, onze meest grondige waxbeurt.

Voor de bikiniwax maken we gebruik van katoenen harsstrips met roze titaniumhars. Deze huidvriendelijke hars is bijzonder geschikt voor de normale tot gevoelige huid. De hars is erg geschikt voor korte, stugge haartjes en hecht goed aan de haartjes, zodat we zeker weten dat we alles meepakken tijdens het waxen. Titaniumhars gaat ook roodheid tegen. Is de huid bij je liezen erg dun? Dan kiezen we voor vloeibare hars, zoals we die ook gebruiken bij de brazilian wax.

Na een bikiniwax profiteer je gemiddeld drie weken van een haarvrije bikinilijn.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

error:
Scroll naar top

CHRIS is nog steeds dicht

Lieve klanten van CHRIS beauty bar,

Wat een domper: de lockdown wordt met drie weken verlengd, tot en met 9 februari. We keken er enorm naar uit jullie weer te mogen verwelkomen in de salon, maar dit moeten we helaas even uitstellen. Natuurlijk hopen we bovenal dat we het virus er zo snel mogelijk onder krijgen en dat jullie allemaal gezond blijven. 

Nu de lockdown wordt verlengd, betekent dit dat wij afspraken moeten doorschuiven. Om dit in een goede volgorde te kunnen doen, bellen we je persoonlijk op om een nieuwe datum te prikken. We streven ernaar dit uiterlijk deze week te doen. Om het overzicht te bewaren, vragen we je niet zelf te bellen of te mailen maar ons telefoontje af te wachten. Heb je na een week nog niets gehoord? Laat het dan even weten.

In tussentijd is onze webshop natuurlijk weer open voor al je favorieten van Dermalogica, OPI en Advanced Nutrition Programme. Ook staan we online en telefonisch voor je klaar wanneer je een huidverzorgingsvraag hebt of advies wilt. Heb je je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe dit snel, want ook in onze nieuwsbrief vind je veel huidverzorgingstips en -advies.

Stay safe en tot heel snel!
Liefs het CHRIS-team