Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!

Anti-aging serum voor een strakkere hals

Wist je dat de huid van onze nek bijna net zo dun is als de huid rond onze ogen? En dat de spieren van de nek ons helpen bij het vormen van gezichtsbewegingen? En tot slot, dat lijnen en rimpels in de nek nu worden aangedreven door onze technologie? Het is veel te verwerken, maar wat het ons vertelt, is dat de nek een behoeftig gebied is. Toch wordt het vaak verwaarloosd en ontvangt het alleen de druppels en druppels van onze huidverzorging.

Daarom is Dermalogica het jaar begonnen met een nieuwe, zeer geavanceerde behandeling voor het nekgebied. Introductie van het Neck Fit Contour Serum, een dagelijkse training thuis voor nek en borst!

Neck Fit Contour Serum

Meer over technische hals

Voordat we ingaan op de details van Neck Fit Contour Serum, laten we eerst kijken naar het verband tussen ons technologiegebruik en vroegtijdige veroudering van de nek.

In de moderne wereld kunnen we eerlijk zeggen dat we veel tijd met onze apparaten doorbrengen, nu meer dan ooit. Velen van ons kunnen toegeven dat ze dagelijks (meerdere) sociale media afscrollen en / of voorovergebogen over een computer, wetende dat het schokkend is voor onze houding, maar toch de gewoonte niet veranderen. Alleen al door je hoofd naar voren en naar beneden te buigen om naar een scherm te kijken, wordt de nek enorm belast. Het geeft je niet alleen symptomen zoals stijfheid en hoofdpijn, maar deze repetitieve mechanische spanning leidt tot lijntjes die in de tere huid van onze nek zijn geëtst.

Terug naar het nieuwe neck fit contour serum

Neck Fit Contour Serum is revolutionair in zowel ingrediënttechnologie als de manier waarop het op de huid wordt aangebracht. Dit gespecialiseerde verstevigende serum wordt geleverd met een roll-on applicator die de huid masseert terwijl het serum wordt opgenomen. En het is de gecombineerde kracht van actieve stoffen en massage die de nek na verloop van tijd onmiddellijk verstevigt en verstevigt.

Het aanscherpende en liftende effect van Neck Fit Contour Serum is te danken aan de Flex Lift Contour-technologie. Deze geavanceerde ingrediënttechnologie vormt een gewichtloos, onzichtbaar gaas over de nek en borst. Het werkt op twee manieren. Ten eerste trekt het onzichtbare gaas zich terug naarmate het serum droogt. Uiteindelijk wordt de huid gladder en strakker gemaakt voor een onmiddellijk zichtbaar liftend effect en een vermindering van de rimpeldiepte. Het secundaire voordeel is dat het fungeert als een barrière tegen vervuiling, waarvan onlangs is aangetoond dat het bijdraagt aan tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

Bovendien maakt dit lichtgewicht liftende serum deel uit van het Daily Skin Health-systeem van Dermalogica. Het is geschikt voor alle huiden en vormt een ideale aanvulling op elk huidverzorgingsprogramma om ervoor te zorgen dat de nek niet wordt verwaarloosd.

Neck Fit Contour Serum

Andere belangrijkste activiteiten in neck fit contour serum

Rye Seed Extract, een nieuw Palmitoyl Tripeptide-42 en Rambutan Extract – Een krachtig trio dat samenwerkt om Retinol-achtige resultaten te leveren, waardoor de huid zichtbaar gladder, verstevigend en verstevigd wordt.
Resurrection Plant-geïnspireerde polysaccharide – Werkt als een krachtige vochtmagneet om de huid van de nek glad en zacht te maken.
Griffonia-zaadextract – Deze plant komt oorspronkelijk uit West-Afrika en biedt een krachtige antioxidantafweer, als resultaat van de ontwikkeling van het vermogen om zichzelf te beschermen tegen door UV veroorzaakte schade.

Neck Fit Contour Serum kan tweemaal daags op de nek en borst worden gebruikt. Zet de applicator ‘AAN’ door de bovenkant te draaien. Houd de kin omhoog en knijp zachtjes in de tube om het te verdelen terwijl u over het serum rolt. Masseer de roller eenmaal op en neer over het nekgebied, van de borst tot aan de kaaklijn. Zorg ervoor dat u lichte druk gebruikt voordat u de applicator ‘uit’ zet, zodat er geen serum meer kan worden afgegeven. Ga door met masseren op en neer de nek en borst. Houd een gestrekte houding vast terwijl het serum opdroogt, en breng daarna je vochtinbrengende crème en bescherming overdag aan (als je het ’s ochtends aanbrengt).

Bescherm je hals

Combineer bovendien het NIEUWE Neck Fit Contour Serum met Dynamic Skin Recovery SPF50 om de hydratatie te verhogen en vroegtijdige huidveroudering van de nek te voorkomen. Dynamic Skin Recovery SPF50 is een 2-in-1 middelzware vochtinbrengende crème. Het zorgt voor kritische hydratatie en beschermt tegen UV-schade! Bovendien zit het boordevol peptiden en antioxidanten om de huid jong, gezond en stralend te houden.

[product id="13304"]
Scroll naar boven