Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl

Het hele jaar door laser ontharen

Zomeractie: gratis laserbehandeling
Start je in juni, juli of augustus met laseren en neem je een pakket van zes behandelingen af? Dan krijg je een extra laserbehandeling gratis van ons! Je mag natuurlijk ook n√ļ starten met losse behandelingen boeken, maar met een pakket ben je altijd voordeliger uit. We geven je 10% korting op een pakket met √©√©n gebied en zelfs 15% korting wanneer je meerdere gebieden laat laseren. De pakketten kunnen in termijnen worden betaald.
Boek nu een intake  

Begin je eenmaal met laserontharing, dan wil je al gauw niet meer anders. Na laserontharing ben je namelijk voorgoed van ongewenste haartjes af. Bij CHRIS zijn we experts in laserontharing. We werken met de hoogwaardige Italiaanse Elits Epil808 Diode Laser, een van de beste laserapparaten out there. In aanloop naar de zomer krijgen we regelmatig vragen over laserontharing tijdens de zonnige maanden. In dit artikel vertellen we je alles over laseren in de zomer. Want het is een fabel dat je gedurende de zomerperiode je lasertraject moet onderbreken of niet mag starten.

Waarom laserontharing?
Ontharen met de Elits Epil808 Diode Laser heeft vele voordelen. In tegenstelling tot waxen, scheren en epileren heeft laserontharing geen langdurige huidvoorbereiding of bepaalde haargroei nodig. Met laseren kan je op ieder moment starten. Het effect van laserontharing valt of staat met de juiste apparaat en de expertise van de laserspecialist. Voor beide ben je bij CHRIS aan het juiste adres. Onze hoogwaardige laser meet je pigment en roodheid, zodat de laser altijd perfect staat afgesteld op jouw huidtype. Zo kunnen we veilig en effectief werken. De lichtflitsen vernietigen het haarzakje, waardoor haargroei na een aantal behandelingen niet meer mogelijk is. Vaak merk je dit na zes tot acht behandelingen, waarbij het resultaat per persoon varieert.

Laserontharing & de zon
Na laserontharing is de huid extra gevoelig voor UV-straling. De zon kan je huid sneller beschadigen en er kan pigmentatie optreden. Niet voor niets adviseren wij na laserontharing altijd direct zonlicht te vermijden en de huid goed te beschermen met een zonproduct met minimaal SPF 30. Maar dit betekent niet dat je in de zomer geen laserontharing kan ondergaan. Met de juiste voorzorgsmaatregelen én nazorg kan je prima jouw laserbehandelingen doorplannen, zodat je geen vertraging oploopt. Een heel seizoen wachten, kan ervoor zorgen dat je haargroei terugkeert en je juist meer behandelingen nodig hebt. Dit kost je meer tijd en dus geld. Zonde en onnodig! Wist je bovendien dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat laserontharing in de zomer niet effectief is?

Maatregelen laserontharing in de zomer
Om in de zomer je laserbehandelingen voort te zetten, is het belangrijk een aantal tips in acht te nemen. Zo bescherm je je huid en voorkom je huidschade.

  • Vermijd de zon tussen 11.00 en 15.00 uur. Op dit moment van de dag is UV-straling het felst en kan de huid het makkelijkst worden beschadigd.
  • Gebruik altijd een zonproduct met minimaal SPF 30. Of onze handige waterbestendige SPF 50 + zonnebrandmiddel voor het lichaam in sprayvorm van mesoesthetic. Spray het behandelde gebied in, liefst om de twee uur. Herhaal dit wanneer je gaat zwemmen of zweten.
  • Blijf het liefst uit direct zonlicht. Zoek de schaduw op.
  • Draag bedekkende kleren en een petje of hoedje (in het geval van laserontharing van het gezicht).
  • Gebruik geen zelfbruiner. Self-tan kan de huid irriteren en het resultaat van laserontharing negatief be√Įnvloeden.

Extra tips voor laserontharing in de zomer

  • Plan je laserbehandelingen om je zomervakantie heen. Bespreek je zomerplannen met onze laserexperts, zodat we samen de meest optimale tijden voor je behandelingen kunnen vastleggen. Op deze manier kan je huid voldoende herstellen en verminder je het risico op huidschade door de zon.
  • Plan je behandelingen nu al in. Zo ben je verzekerd van een plekje en loop je geen onnodige vertraging op.

Kortom: er is geen enkele reden om laserontharing te onderbreken of te starten in de zomer! Met de juiste maatregelen en nazorg kan je prima het hele jaar door laseren.

Scroll naar boven