YES! We're open. Click to read our COVID-19 guidelines.
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Krachtig en snel: Dermalogica Pro Power Peel

In korte tijd een gladde, frisse huid? Ontdek Pro Power Peel, de snelste en krachtigste peeling van Dermalogica. Afgestemd op jouw huidtype en -conditie en daardoor bijzonder effectief. Nog intensiever te werk gaan? Voeg de Beauty Angel toe aan jouw treatment.

Pro Power Peel 60

Onze snelste en meest effectieve (level-4) peeling! Dermalogica en CHRIS geloven dat regelmatig exfoliëren bijdraagt aan het boosten van de celdeling en –vernieuwing. De Pro Power Peel maakt je huid glad en gezond én houdt ‘m jong en fris. Bij de Pro Power Peel 60 werken we door de toepassing van een vijf-laagse gepersonaliseerde peeling actief aan huidverbetering. Onderdeel van deze treatment is collageen-lichttherapie (Beauty Angel) voor sneller herstel van de huid.

Binnen Pro Power Peel werken we met verschillende soorten peelings:

  • UltraBright Peel (30% melkzuur gecombineerd met phytic acid, mucorextract, druivensapextract en mandarijnschil)
  • AdvancedRenewal Peel (30% glycolzuur gecombineerd met opuntia flower-extract en phytic acid)
  • PowerClear Peel (2% salicylzuur gecombineerd met 10% amandelen, 15% appelzuur en terpineol-thymolcomplex)

Onze peelings zijn maatwerk. Dit betekent dat we kijken naar jouw huidtype, -conditie en -behoeften en daar de peeling op aanpassen. Zo werkt de PowerClear Peel goed tegen onzuiverheden, terwijl de AdvancedRenewal Peel heel effectief is bij huidveroudering en rimpels. Binnen Pro Power Peel kunnen we er ook voor kiezen om verschillende peelings met elkaar te combineren.

De Pro Power Peel 60-behandeling bestaat uit een huidanalyse + dubbele reiniging, gepersonaliseerde vijf-laagse peeling, Deep Treatment (serum, masker, massage en collageen-lichttherapie met de Beauty Angel) en een dagverzorging op maat.

Wat houdt een chemische peeling precies in?

Een chemische peeling bevat natuurlijke zuren, zoals glycolzuur, melkzuur of salicylzuur die de toplaag van je huid (de dode huidcellen) eraf ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen tevoorschijn komen. Naarmate we ouder worden neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor onze dode huidcellen langer op de huid blijven liggen. Een chemische peeling vermindert rimpels, oneffenheden, zonbeschadiging, (hyper)pigmentatie en acnelittekens sterk. Om te bepalen welke peeling voor jou geschikt is, plannen we voorafgaand aan de eerste behandeling een intakegesprek in waarin we een uitgebreide huidanalyse uitvoeren en foto’s van je maken. Aan de hand hiervan stellen we jouw persoonlijk behandelplan op.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peel ondergaat. Het resultaat van de behandeling is sterk afhankelijk van het gebruiken van een juiste UV-bescherming. Om die reden geven wij altijd een uitgebreid ondersteunend advies mee voor thuis en een speciaal samengestelde Pro Power Peel-nazorgkit.

Nazorginstructies

Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidproblemen en de mate waarin nazorginstructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van drie tot zes behandelingen, aangevuld met twee onderhoudsbehandelingen per jaar. De tijd tussen de behandelingen is twee tot vier weken. Na vijf behandelingen ontvang je de zesde behandeling gratis. Om het gewenste resultaat te behalen, kunnen er eventueel meerdere kuren gedaan worden.

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorgadvies en een Pro Power Peel-nazorgkit.

FAQ Pro Power Peel

Als ik het resultaat van de Pro Power Peel wil behouden, hoeveel behandelingen heb ik dan nodig?

Voor een maximaal effect wordt een kuur van drie tot zes behandelingen geadviseerd. Het aantal behandelingen hangt mede af van de huidconditie en eventuele huidproblemen. Om het gewenste resultaat te behalen kunnen er eventueel meerdere kuren gedaan worden.

Wat moet ik doen ter voorbereiding op de Pro Power Peel?

Als uit het intakegesprek blijkt dat je in aanmerking komt voor peeling, dan krijg je van ons een advies afgestemd op jouw huidconditie. Je dient in ieder geval 48 uur voor de behandeling én gedurende het behandelproces te stoppen met huidverdunnende medicijnen.

Ik gebruik op dit moment isotretinoïde. Kan ik de peeling ondergaan?

Nee, je dient minstens zes maanden gestopt te zijn met het gebruik van isotretinoïde.

Ik ben zwanger, kan ik nu een Pro Power Peel behandeling ondergaan?

Nee, de huid kan tijdens de zwangerschap namelijk zeer heftig reageren op de hoge concentraties zuren die de peeling bevatten.

Is een chemische peeling veilig?

Ja, deze is absoluut veilig. De naam ‘chemische’ peeling is verwarrend als je je  bedenkt dat veel peelings een natuurlijke oorsprong hebben. Zo is glycolzuur afkomstig van suikerriet, melkzuur van zure melk en salicylzuur uit een barst van een wilgenboom. Deze producten zijn veilig in gebruik zolang alle risico’s en mogelijke contra-indicaties vóór de behandeling worden besproken.

PEELING

Merk: Dermalogica Pro Power Peel, onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe.

BEAUTYEXPERT CHRIS

Wanneer zie ik resultaat...

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peel ondergaat. Stuur ons gerust een mailtje, een appje of bel ons voor meer informatie. 

Geen idee welke gezichtsbehandeling je moet kiezen voor jouw huid?

Bij een eerste bezoek adviseren wij de ProSkin 45 of – wanneer je iets ruimer in je tijd zit – de ProSkin 60. Bij ProSkin 60 maak je optimaal kennis met de mogelijkheden en modules van Dermalogica ProSkin. Bij een volgend bezoek bekijken we samen waar jij en je huid behoefte aan hebben.

Beautyexpert Chris

Wanneer zie ik resultaat...

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peel ondergaat. Stuur ons gerust een mailtje, een appje of bel ons voor meer informatie. 

OVERZICHT Huidverbetering

Gezichtsbehandeling

Dermalogica ProSkin-behandeling

Upgrade ProSkin-behandeling

Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en massages. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

error:
Scroll naar top

Bestel nu via onze webshop CHRIS giftcards

Heerlijke Dermalogica facials, manicures, massages, microneedling: een CHRIS-treatment is het ultieme cadeau voor hem en haar. Tip: Een CHRIS-giftcard is óók het ideale relatiegeschenk!