Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Skinbooster RRS HA Eyes

Wil je werken aan vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen? Dan is de Skintech RRS HA Eyes jouw ideale skinbooster. De actieve ingrediënten (antioxidanten, hyaluronzuur, aminozuren) in deze booster vullen de huid op en maken de huid onder de ogen lichter. Na vier behandelingen zie je er minder vermoeid uit. 

Skinbooster RRS HA Eyes

Onze skinboosters van Skintech zitten bomvol krachtige, voedende, herstellende ingrediënten die gericht werken tegen een verslapte huid, een droge of vale huid, volumeverlies of bijvoorbeeld pigmentatie. De hoge en geconcentreerde hoeveelheid antioxidanten, vitamines, hyaluronzuur, vetzuren en aminozuren zorgt ervoor dat het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd, fijne lijntjes en rimpels minder diep worden en de huid een stralende gloed krijgt. De cocktail aan ingrediënten wordt niet óp de huid gelegd, maar ín de huid gewerkt, door middel van microneedling met de Dermapen 4. Op deze manier kunnen de stoffen gericht en intensief hun werk doen, precies op de plekken waar het nodig is. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten in een crème effectief is. Voor een skinbooster is dit 97%.

Skinbooster & Dermapen microneedling

Onze krachtige skinboosters worden ín de huid gewerkt, zodat ze daar gelijk hun werk kunnen doen. Dit doen we door middel van microneedling met de effectieve Dermapen 4. De Dermapen 4 is de effectiefste tool op het gebied van microneedling en zorgt voor huidverbetering en -verjonging. Doordat er minuscule ‘gaatjes’ in de huid worden gemaakt, wordt de huid aangezet tot verjongen en vernieuwen. De skinbooster versterkt dit proces en werkt krachtig en heel gericht aan volumeherstel, betere hydratatie, een mooie glow en anti-aging. 

De Skintech RRS HA Eyes skinbooster: 

Ingrediënten Skintech RRS HA Eyes:

Het behandelplan

Voor het meest optimale resultaat zijn gemiddeld vier sessies nodig. Deze sessies vinden iedere 10-14 dagen plaats. Welke kuur voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van je huidtype en bespreken we onderling. Eén sessie duurt slechts 10 minuten. Het behandelplan kan na 6-8 maanden worden herhaald.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Je ogen zullen er na de behandeling een wat gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt doorgaans binnen een paar uur. Werd je behandeld tegen vochtwallen? Dan kunnen die er direct na de behandeling erger uitzien. Dit extra vocht is de volgende dag vaak alweer afgevoerd. Vanaf de tweede dag na de behandeling zie je effect.

AD Eyes-serum

Het effect van de behandeling kan je thuis versterken door de huid rondom de ogen twee keer per dag te verzorgen met AD Daily Care Eyes, een speciaal ontwikkeld oogserum om het resultaat en de duurzaamheid van de behandeling te ondersteunen en te versterken. In combinatie met het oogserum zorgt de skinbooster voor een frissere, stralende oogopslag.

SKIN BOOSTERS

Losse behandeling met Dermapen 4 zonder nazorgkit

Kuurbehandeling met Dermapen 4 inclusief nazorgkit t.w.v. € 82

 • 3 x 30 min – Herstelt de huidkwaliteit met 72 actieve ingrediënten

  | €540 voor € 495
 • 3 x 30 min – Geeft volume en super hydratatie

  | €585 voor € 555
 • 3 x 30 min – Geeft een verjongend en liftend effect

  | €585 voor € 555
 • 4 x 30 min – Weg met vochtwallen en donkere kringen

  | €520 voor € 480

Beautyexpert Chris

Niet zomaar een vulling in de huid

Een Skintech skinbooster is een zeer krachtige cocktail van hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten en komen in en niet op of onder je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten in een crème effectief is en bij botox, fillers of Profhilo hyaluron is dat 0%. Deze laatsten worden cosmetisch onder de huid geïnjecteerd en dragen niet bij aan de kwaliteit van de huid. Voor een skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met ‘actieve’ ingrediënten) is dit 97% effectieve opname in de huid. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster. Al onze skinboosters vallen in de CE klasse III voor injectable-producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

OVERZICHT HUIDOPLOSSINGEN

Microneedling

Losse behandeling inclusief Über peel zonder nazorgkit

Kuur behandelingen inclusief Über peel

SKIN BOOSTERS

Losse behandeling met Dermapen 4 zonder nazorgkit

Kuurbehandeling met Dermapen 4 inclusief nazorgkit t.w.v. € 82

 • 3 x 30 min – Herstelt de huidkwaliteit met 72 actieve ingrediënten

  | €540 voor € 495
 • 3 x 30 min – Geeft volume en super hydratatie

  | €585 voor € 555
 • 3 x 30 min – Geeft een verjongend en liftend effect

  | €585 voor € 555
 • 4 x 30 min – Weg met vochtwallen en donkere kringen

  | €520 voor € 480

PEELING

Losse behandeling zonder nazorgproducten

Kuurbehandeling inclusief nazorgproducten

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar top
error: Alert: Content selection is disabled!!