Sorry, we're closed. We welcome you Monday at 9.30. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

De effectiefste microneedling behandeling in Den Haag

Microneedling is een effectieve anti-agingbehandeling die de huid van binnenuit aanzet tot vernieuwen. Het stimuleert de collageen- en elastineproductie en houdt zo de huid glad en jong. CHRIS werkt met de nieuwste Dermapen 4 en de M-pen; de meest effectieve tools op het gebied van microneedling. Nog meer uit je treatment halen? Combineer microneedling met onze huidverbeterende peelings.

Microneedling - Dermapen en M-pen behandeling

Wat is microneedling?

Microneedling ‘prikkelt’ de huidcellen en het bindweefsel. Dit zet een natuurlijk herstelproces in gang. De huid gaat nieuwe bindweefselvezels produceren, de celdeling krijgt een boost en de productie van collageen en elastine wordt aangewakkerd. Door microneedling wordt de hoornlaag van de huid verdund, wat leidt tot een egalere teint en minder kans op onzuiverheden. Na de behandeling schilferen dode huidcellen van de huid af, wat al na één behandeling voor een stralender gezicht zorgt. Microneedling is een veilige treatment waarbij – zonder de huid te beschadigen – kleine wondjes worden veroorzaakt. De huid wordt als het ware geperforeerd. Dit is gevoelig, maar gelukkig van korte duur; het needlen duurt maximaal tien minuten. Behandeling met de Dermapen 4 is minder pijnlijk dan andere microneedling treatments en heeft een kortere hersteltijd.

Een microneedling behandeling kan worden toegepast bij:

Microneedling met de Dermapen 4 en M-pen

Bij CHRIS werken we binnen de microneedling behandelingen met de nieuwste Dermapen 4 en M-pen. Deze innovatieve pen heeft vele voordelen ten opzichte van andere microneedlingapparaten, zoals de Dermaroller. De hersteltijd is korter en bovendien kan er met de Dermapen 4 nauwkeuriger en dieper worden gewerkt, waardoor de behandeling tegelijkertijd comfortabeler is. De Dermapen 4 heeft zestien naaldpatronen van hoogwaardige kwaliteit, de naalddiepte is verstelbaar én de snelheden kunnen worden ingesteld. Een Dermapen 4 behandeling beschadigt de huid niet, maar zet juist aan tot vernieuwen en verbeteren. 

Microneedlingbehandeling bij CHRIS

Een Dermapen microneedlingbehandeling duurt dertig minuten. Hiervan werken we vijf tot tien minuten intensief op de huid met de naalden. De behandeling bestaat uit:

Een Dermapen of M-pen microneedling wordt altijd voorafgegaan aan een intake inclusief huidanalyse. Tijdens deze intake geven we je uitgebreid uitleg over microneedling en stellen we een persoonlijk behandelplan op. De intake is gratis en geheel vrijblijvend.

Behalve het gezicht kunnen wij de hals en decolleté behandelen met de Dermapen 4 odf-M-pen. Ook in deze zones resulteert de Dermapen 4 of M-pen in een egale, stralende en gezonde teint, een volle en strakke huid en een fijne huidstructuur. Een microneedling gaat diepe lijnen of huidverslapping in de hals tegen en verlicht pigmentvlekken in de hals en decolleté.

Mesotherapie: Microneedling en skinboosters 

Bij mesoestetic mesotherapie wordt de huid behandeld met microneedling in combinatie met skinboosters. Deze behandeling wordt ook wel microneedling-mesotherapie genoemd en is een medische procedure waarbij kleine naalden worden gebruikt om de huid op microniveau te doorboren, terwijl tegelijkertijd een cocktail van voedingsstoffen (skinbooster), zoals vitaminen, mineralen en hyaluronzuur, in de huid wordt gebracht. Je kunt kiezen uit vijf verschillende skinboosters; Depigmention, Mesotox, Mesopeptide, Photoaging, en Skinmark, ieder met een eigen huidoplossing. 

Ultieme combinatie: peelings met microneedling

Lijntjes en rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en huidverslapping: een peeling is een krachtige treatment die je huid kan transformeren. Bij CHRIS hebben we een zorgvuldig samengesteld aanbod peelings om aan álle huidbehoeften te voldoen. Doordat de peeling ingrediënten met de Dermapen 4 of M-pen ín de huid worden gewerkt, doen ze direct hun werk op de plekken waar dit nodig is. En versterkt het effect van de peelingbehandeling. Je kunt kiezen uit vijf verschillende peelings; Eyecon, Mesoèclat, Modified Jessner, Blemiskin, Melanostop Tranex en Skintech Easy TCA Pain Control, ieder met een eigen huidoplossing.

Wondgenezingsproces bij microneedling

De Dermapen 4 en M-pen maken honderden microgaatjes per seconden in de huid. Dit zet een natuurlijk wondgenezingsproces in gang waarmee de keratinocyten en fibroblasten in de huid worden gestimuleerd tot de aanzet van huidverbetering. De fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen. Dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. De aanmaak van vernieuwde bloedvaten zorgt ervoor dat iedere cel weer goed kan functioneren. Oude, kapotte cellen worden vernietigd en verlaten het lichaam, nieuwe cellen worden aangemaakt. Dit proces kan drie maanden tot soms jaren na de laatste behandeling duren. Hierdoor is microneedling een duurzame huidverbeterende treatment.

Resultaten van de microneedling Dermapen en M-pen behandeling

Voor wie is microneedling niet geschikt?

Wanneer je last hebt van een gevoelige huid dan is microneedling geen verstandige keuze. Ook wanneer je zwanger bent of bloedverdunners slikt, is microneedling niet aan te raden. Verdere contra-indicaties:

Uiteraard vindt er voorafgaand aan de microneedling een intake plaats. Hier wordt bepaald of je huid geschikt is voor een Dermapen behandeling.

Herstelproces na de behandeling:

Tot 48 uur na de microneedlingbehandeling:

Hoe vaak heb ik een microneedling nodig?

Al na één microneedling behandeling krijgt je huid een flinke boost. De huid oogt stralender en strakker en de teint is aanzienlijk verbeterd. Maar voor échte huidvernieuwing en -verbetering zijn meerdere behandelingen nodig. Het ideale aantal behandelingen varieert per huidtype en huidprobleem, waarbij je uit kan gaan van een kuur van vier tot zes behandelingen. Tussen de behandelingen dienen minimaal twee en maximaal acht weken te zitten. Tijdens de intake bepalen we jouw huidtype en huidconditie en vertellen we je aan de hand van jouw behoeften welke frequentie we aanhouden. Ook lichten we de nazorginstructies toe, zodat je nog meer profijt hebt van de microneedling.

Microneedling-mesotherapie

OVERZICHT HUIDOPLOSSINGEN

AGE ELEMENT BEHANDELING

COSMELAN BEHANDELING

Microneedling

Peeling

NEOGEN PLASMA BEHANDELINGEN

Pakketvoordeel

 • Profiteer van 10% korting bij de aanschaf van een kuur van 3 behandelingen.
 • Wij bieden de mogelijkheid om een kuur in termijnen te betalen.

INTAKE NEOGEN PLASMA

Huidverbetering (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 225
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Doelgerichte aanpak op het gezicht, exclusief de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan.

  € 350
 • Een complete aanpak voor het gezicht en de oogcontouren. Ongeacht je huidtype (1 t/m 6), deze geavanceerde techniek transformeert je huid, pakt grove huidtextuur, doffe tint, actieve acne en pigmentatie aan. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 500
 • € 450
 • €575

Anti-Aging (losse behandelingen)

 • Kies voorhoofd, wangen, ogen, mond, hals of décolleté

  € 300
 • Deze geavanceerde behandeling verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter. Ervaar een verbeterde frisse uitstraling al na slechts één sessie.

  € 300
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Met deze behandeling kan elk huidprobleem worden aangepakt, wat resulteert in een volledige huidverjonging en herstel.

  € 425
 • Complete behandeling voor anti-aging en epidermale huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes (1 t/m 6), deze aanpak richt zich doeltreffend op fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentatie. Verheldert, verstevigt en verjongt de huid rond de ogen, inclusief het verzachten van kraaienpootjes, en maakt donkere kringen ook lichter.

  € 575
 • € 650
 • € 800

Acne Littekens en zachte ooglift (losse behandelingen)

 • vanaf € 375
 • Een revolutionaire methode om oogleden en gelaatscontouren te liften en te verstevigen. Het alternatief voor gecompliceerde chirurgie maar dan zonder lange downtime en het gevaar van littekenvorming. Door de langer termijn resultaten wordt dit door artsen gezien als uitstekende behandeling om veroudering voor te blijven.

  € 650

Lichaam

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg. Parkeren is bij ons gratis.

Scroll naar boven