Due to new Covid-19 measures we are temporarily closed

NIEUW! Digital Detox en Digital Detox Plus treatment

Reboot, Recharge en Revitalize met deze gepersonaliseerde 60 en 75 minuten behandeling voor mind, body en soul.

Geef jezelf (en jouw personeel) een welverdiende break van technologie

Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten. Dit kan leiden tot meer stress en slaapgebrek met een verminderde productiviteit als gevolg.

De feiten

  • Zonder rust van technologie schakelt ons zenuwsysteem nooit uit, het staat in constante “fight or flight modus ofwel we ervaren letterlijk stress
  • Met ons hoofd constant naar beneden gebogen en met onze ogen fijngeknepen naar onze schermen zorgt dat we sneller lijntjes en rimpels krijgen en de zogenaamde “technek”
  • 61% geeft toe verslaafd te zijn aan internet en mobiele apparaten
  • 95% gebruikt elektronica in het uur voorafgaand aan het slapen

Gun je zintuigen een welverdiende pauze

De Digital Detox treatment geeft jouw zintuigen en lichaam de kans om te ontspannen en opnieuw op te laden. Naast de voordelen voor je algemene welzijn biedt de digital detox ook belangrijk voordeel aan je huid. De behandeling zorgt ervoor dat de huid gemakkelijker kan switchen van “beschermmodus” naar “herstelmodus” en zich daarom meer kan richten op het vernieuwingsproces en repareren van opgelopen schade dankzij een verbeterde doorbloeding. Deze assisteert in het herstellen van de huideigen vitamines A, C en E.

Door te ontkoppelen van technologie en te connecteren met de kracht van aanraking geven we ons lichaam en geest rust en kunnen we pas echt mindfulness ervaren, krijgen we een diepere connectie met anderen, kunnen we beter slapen en verbetert onze creativiteit.

De Digital Detox treatment geeft het lichaam en geest een welverdiende pauze van deze digitale overprikkeling en zorgt voor:

  • Minder toxische stress
  • Betere nachtrust
  • Betere huid
  • Betere concentratie
  • Meer mindfulness
  • Meer creativiteit

Benieuwd naar wat Digital Detox kan betekenen voor jezelf en je personeel?

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op of maak online een afspraak.

error:
Scroll naar top

CHRIS is nog steeds dicht

Lieve klanten van CHRIS beauty bar,

Wat een domper: de lockdown wordt met drie weken verlengd, tot en met 9 februari. We keken er enorm naar uit jullie weer te mogen verwelkomen in de salon, maar dit moeten we helaas even uitstellen. Natuurlijk hopen we bovenal dat we het virus er zo snel mogelijk onder krijgen en dat jullie allemaal gezond blijven. 

Nu de lockdown wordt verlengd, betekent dit dat wij afspraken moeten doorschuiven. Om dit in een goede volgorde te kunnen doen, bellen we je persoonlijk op om een nieuwe datum te prikken. We streven ernaar dit uiterlijk deze week te doen. Om het overzicht te bewaren, vragen we je niet zelf te bellen of te mailen maar ons telefoontje af te wachten. Heb je na een week nog niets gehoord? Laat het dan even weten.

In tussentijd is onze webshop natuurlijk weer open voor al je favorieten van Dermalogica, OPI en Advanced Nutrition Programme. Ook staan we online en telefonisch voor je klaar wanneer je een huidverzorgingsvraag hebt of advies wilt. Heb je je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe dit snel, want ook in onze nieuwsbrief vind je veel huidverzorgingstips en -advies.

Stay safe en tot heel snel!
Liefs het CHRIS-team