Ontvang een gratis Plus upgrade bij je eerste Digital Detox
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

Krachtig en snel: Dermalogica Pro Power Peel

In korte tijd een gladde, frisse huid? Ontdek Pro Power Peel, de snelste en krachtigste (level-4) peeling van Dermalogica. Afgestemd op jouw huidtype en -conditie en daardoor bijzonder effectief. Nog intensiever te werk gaan? Voeg de Beauty Angel toe aan jouw treatment.

 • Yvonne
   Ik zie ’t verschil!!

   Het was weer heerlijk, Chris! Vond die bindweefselmassage ook heel bijzonder en zie ’t verschil!! Liefs!!

  • Lilian
    Top behandeling

    Ik heb weer een top behandeling gehad. Ge en ik zijn super trots op je. Je hebt het goed voor elkaar. Veel liefs van ons. Verheug me op de volgende behandeling. Tot nu toe reageer ik goed.

   • Mea
     Rustige sfeer

     Ik vond het een prettige ontspannen ontvangst. Het ziet er allemaal verzorgd en professioneel uit. De behandeling zelf vond in een rustige sfeer plaats met het nodige goede advies.

    PEELING

    Merk: Dermalogica Pro Power Peel, onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe.

    • Pro Power Peel 30

     3-laags peeling in 30 minuten, afgestemd op jouw huidtype en huidconditie.

     € 55
    • Pro Power Peel 60

     5-laags peeling, afgestemd op jouw huidtype + Beauty Angel collageenlicht voor een sneller herstel.

     € 95

    BEAUTYEXPERT CHRIS

    Wanneer zie ik resultaat...

    De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peel ondergaat. Stuur ons gerust een mailtje, een appje of bel ons voor meer informatie. 

    Bij CHRIS vind je alles onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

    Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverbetering (Dermalogica), harsen, manicure en pedicure (OPI). Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Benoordenhout en Voorburg en parkeren is gratis bij ons.

    Scroll naar top