Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Dit is CHRIS. Jouw beauty bar.

15% korting op de perfecte permanente brows en lippen

EXCLUSIEVE ACTIE  Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus op = op.

Beperkte plaatsen beschikbaar.

Elke ochtend opstaan met perfecte brows en intens gekleurde lippen?

Profiteer van onze PMU Deal! We geven je nu maar liefst 15% korting op PMU lippen en wenkbrauwen. Zo ben je verzekerd van een opgemaakte look – yes babe. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus op = op.

Wat krijg je precies?

 • Intakegesprek. Wij bespreken je wensen en proef tekenen het model.
 • Na een positieve intake word je meteen behandeld.
 • Je ontvangt 15% korting op de PMU wenkbrauwen en lippen.

Portfolio PMU Wenkbrauwen en Lippen

Alle foto’s zijn direct na de behandeling gemaakt. Na 3 maanden is de PMU zachter van kleur en natuurlijker.

Ja, ik ontvang graag…

15% korting op permanente make-up lippen en wenkbrauwen.

Verschil powder brows en microblading

Onze PMU-expert Samaneh werkt bij CHRIS met verschillende technieken. Je kunt bij haar terecht voor powder brows (ook wel ombre brows genoemd), microblading en voor een combinatie van die twee. Er zijn veel verschillen tussen powder brows, hairstrokes en microblading. Zo is de techniek anders, zien de brows er iets anders uit en ook de houdbaarheid van powder brows en microblading verschilt. Hieronder lees je alles over powder brows en microblading bij CHRIS in Den Haag.

PMU Powder brows
Powder brows is een semi-permanente make-uptechniek die relatief nieuw is. Powder brows worden ook wel ombre brows genoemd en worden gekenmerkt door de poederachtige finish. Bij powder brows wordt pigment net onder de huid ‘ingeschaduwd’, wat een poederig effect geeft. De pigmenten worden met een naald vlak onder de huid aangebracht. Dit klinkt pijnlijk, maar valt in de praktijk reuze mee.

PMU Microblading
Microblading is een vorm van PMU wenkbrauwen waarbij kleine sneetjes in de huid worden gemaakt. Deze sneetjes worden opgevuld met pigment, waardoor je het effect van kleine haarstrookjes krijgt. Microblading kan het effect van vollere wenkbrauwen geven, omdat er meer haartjes kunnen worden gecreëerd. Omdat de haartjes één voor één gezet worden, is het effect heel natuurlijk. De kleur van de microblading brows wordt afgestemd op jouw huids- en haarkleur.

PMU Hairstrokes
Net iets anders dan microblading is PMU hairstrokes. Hairstrokes wenkbrauwen worden in tegenstelling tot microblading met een machine gezet. Bij de hairstrokes-techniek worden de wenkbrauwhaartjes door elkaar en ook kruislings gezet, wat een voller resultaat geeft dan bij microblading, waar de haartjes elkaar juist niet mogen kruizen. PMU hairstrokes is een goede keuze wanneer je van jezelf dunne wenkbrauwen hebt en meer volume wilt creëren. 

PMU Combination technique
Vind je beide effecten mooi en kan je niet kiezen tussen microblading, hairstrokes en powder brows? Bij CHRIS kan je kiezen voor een combinatie van verschillende technieken. Bij de combinatietechniek zetten we met microblading óf hairstrokes extra haartjes tussen je eigen brows. Het verschil tussen hairstrokes en microblading is de techniek: bij hairstrokes worden de haartjes met een machine gezet, bij microblading met de hand. Na de microblading of hairstrokes wordt het geheel met pigment en de powder brows-techniek ‘ingekleurd’. Hierdoor ben je verzekerd van zachte, strakke brows zoals je die altijd wilde hebben. Onze PMU-specialist kan je alles vertellen over PMU hairstrokes, microblading, powder brows en het combineren hiervan.

PMU lippen
Met permanente lipstick geef je je lippen een echte boost. Permanente lippigmentatie zorgt voor een verzorgde, sprekende mond. Ideaal wanneer je lippen van zichzelf weinig kleur hebben, of je je lippen iets te asymmetrisch vindt. Door te kiezen voor PMU lippen hoef je je lippen niet meer continu bij te werken met lipstick of lippotlood. Bij CHRIS kiezen we voor PMU waarbij de lippen machinaal worden ingekleurd met pigment. Hierdoor krijgen de lippen een egale, zachte tint. Met lippigmentatie is de vorm van de mond bovendien subtiel te corrigeren. Twijfel je over de juiste tint lippigmentatie? Onze PMU-specialist Samaneh is er om jou te adviseren. 

Wat zijn de contra-indicaties van een permanente make-up behandeling?

Dat klinkt toch perfect? Maar toch zijn er een aantal situaties waarbij we niet zullen behandelen. De veiligheid van de klant staat hierbij voorop. Voor het gemak zullen wij deze contra-indicaties voor jullie op een rijtje zetten. PMU wordt in de volgende gevallen niet gezet, wanneer:
 
 • Je jonger bent dan 18 jaar;
 • Je diabetes hebt;
 • Je zwanger bent of borstvoeding geeft;
 • Je glaucoma hebt;
 • Je momenteel bloedverdunners slikt;
 • Je een van de volgende medicatie gebruikt: cortisone, steroïden, accutane, retin-A, renova;
 • Je een huidaandoening hebt zoals: psoriasis, eczeem, niet-gediagnostiseerde huiduitslag en blaren;
 • Je een koortslip hebt;
 • Je een hoge bloeddruk of een hartaandoening hebt;
 • Je een bloedaandoening hebt, zoals hemofilie;
 • Je ernstige acne hebt op of rondom het te behandelen gebied;
 • Je momenteel chemotherapie ondergaat (wacht ten minste 6 maanden na de behandeling);
 • Je een ziekte hebt aan de ogen.

PMU ARTIST SAMANEH

Even voorstellen...

“Ik ben Samaneh en kom uit Iran. Toen ik klein was, wist ik al dat ik iets wilde doen met beauty of kunst. Ik heb de kunstacademie gedaan en na mijn studie acht jaar als grafisch ontwerper gewerkt. Toen ik naar Nederland verhuisde, wilde ik een nieuwe carrière starten. Zo begon ik in 2016 met de PMU-opleiding. Binnen PMU kan ik mijn passie voor beauty en kunst combineren. Ik heb me steeds verder gespecialiseerd, waardoor ik nu durf te zeggen dat je bij mij verzekerd bent van de mooiste powder brows, 3D hairstrokes wenkbrauwen, PMU eyeliner en lippigmentatie.” 

Heb je nog een oude PMU waar je ontevreden over bent dan kunnen wij dat ook middels laseren verwijderen. Een nieuwe plaatsen is weer mogelijk.

PMU EXCLUSIEVE DEAL

PMU ARTIST SAMANEH

Even voorstellen...

“Ik ben Samaneh en kom uit Iran. Toen ik klein was, wist ik al dat ik iets wilde doen met beauty of kunst. Ik heb de kunstacademie gedaan en na mijn studie acht jaar als grafisch ontwerper gewerkt. Toen ik naar Nederland verhuisde, wilde ik een nieuwe carrière starten. Zo begon ik in 2016 met de PMU-opleiding. Binnen PMU kan ik mijn passie voor beauty en kunst combineren. Ik heb me steeds verder gespecialiseerd, waardoor ik nu durf te zeggen dat je bij mij verzekerd bent van de mooiste powder brows, 3D hairstrokes wenkbrauwen, PMU eyeliner en lippigmentatie.” 

Heb je nog een oude PMU waar je ontevreden over bent dan kunnen wij dat ook middels laseren verwijderen. Een nieuwe plaatsen is weer mogelijk.

Al mijn hele leven ben ik aan het rommelen geweest met mijn wenkbrauwen. Op een gegeven moment was ik er klaar mee! Samaneh heeft erg goed werk verricht en ben oh zo blij dat ik de keuze heb gemaakt mijn wenkbrauwen bij haar te laten doen.

– Monique –

Wat anderen over ons zeggen...

Kirsten

Heel erg tevreden met mijn powder brows. Super natuurlijk effect en Samaneh is ook nog een ontzettend lief! Een aanrader voor iedereen die nog twijfelt over PMU.

Machteld

Professionele en kundige behandeling!! Volledig gerustgesteld over alle onzekerheden die ik had van te voren had en heel blij met het resultaat. Ziet er heel natuurlijk uit!!

Marianne

Goede informatie. Samaneh weet waar ze het over heeft; een professional. Wenkbrauwen laten doen met prachtig natuurlijk resultaat. Ik ga terug voor een PMU eyeliner!

Veelgestelde vragen...

Krijg ik een intake?
Absoluut. De intake zal deels telefonisch plaatsvinden zodat je goed bent voorbereid op de behandeling. Tijdens de intake wordt alles nogmaals doorgesproken. Ook de nazorg wordt uitvoerig doorgenomen.

Wordt de PMU meteen geplaatst?
Tijdens de intake wordt er een proeftekening gemaakt. Wanneer je tevreden bent kan de PMU meteen gezet worden.

Moet ik voor de behandeling nuchter zijn?
Laat alcohol 24 uur voor de behandeling staan. Drink op de dag van de behandeling geen koffie of andere cafeïnehoudende dranken.

Doet de behandeling pijn?
Het kan gevoelig zijn. Raadpleeg voor verdoving onze PMU specialist. Neem 24 uur voor de behandeling geen pijnstillers als aspirine, ibuprofen en naproxen. Paracetamol mag wel.

Ik heb lipfillers. Mag ik lippigmentatie?
Ja. Lippigmentatie mag bij nieuwe lipfillers pas na twee weken plaatsvinden.

Ik heb ooit een koortslip gehad…
Neem wanneer je voor PMU lippen komt twee weken voor en twee weken na de behandeling L-Lysine-tabletten in. Deze vind je in de natuurwinkel of bij de drogist.

Mag ik make-up dragen?
Draag vijf dagen géén make-up op het behandelde gezichtsdeel.

Mag ik na de behandeling zonnen of zwemmen?
Ga de eerste vijf dagen na PMU niet zwemmen, zonnen (ook geen zonnebank) of naar de sauna. Gebruik daarna altijd SPF 30, om je huid optimaal te beschermen.

Waarom kiezen voor CHRIS beauty bar

 • Gebruik van professionele apparatuur door vakgetrainde specialisten
 • Beste producten ter wereld
 • Dermalogica ambassadeur met expert opgeleid personeel
 • Verse luchttoevoer in onze wachtruimtes d.m.v. twee-voudig ventilatiesysteem
 • High end verwamde Gharieni behandelstoelen en modern en stijlvolle inrichting

Wij zijn aangesloten bij...

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven