Today we're open until 20:30. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl

Advanced Nutrition Programme

Maximaliseer je Huidverzorgingsroutine met Onze Natuurlijke Supplementen

Bij CHRIS beauty bar in Den Haag bieden we deskundig advies over het gebruik van Advanced Nutrition Programme voor huidverbetering. Onze experts zijn opgeleid door Advanced Nutrition Programme en staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen en optimaal gebruiken van de supplementen. Om maximale resultaten te behalen, raden we aan de supplementen minstens drie maanden te gebruiken, in overeenstemming met de aanbevolen dagelijkse dosering en als aanvulling op je gezonde voeding. Resultaten kunnen zichtbaar worden tussen de tien en negentig dagen, afhankelijk van je gezondheid. Voor het beste resultaat adviseren we het combineren van nutricosmetics met Dermalogica huidverzorging, zowel in de salon als thuis. Neem gerust contact met ons op voor meer advies en ondersteuning. We helpen je graag verder.
Verfijnen op
 

Filters

Filters
Sorteer op
 
Sorteer op

Bij CHRIS vind je alle beauty behandelingen in Den Haag onder één dak en word je alleen geholpen door beautyexperts die écht snappen waar jij voor komt.

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in laser ontharen, mesoesthetic en Dermalogica gezichtsbehandelingen, huidverbetering, microdermabrasie, harsen, manicure, gellak, massages, wimperlifting en huidoplossingen als Neogen stikstof plasma, microneedling; krachtige TCA peelings en skinboosters. Je bereikt onze schoonheidssalon in Bezuidenhout makkelijk vanuit Den Haag Centrum, Mariahoeve, Wassenaar, Benoordenhout, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg. Parkeren is bij ons overdekt en gratis!

Scroll naar boven