SUMMER DEAL 15% OFF PERMANENT MAKE UP. CLICK HERE

7 redenen waarom CHRIS ook in 2021 jouw beauty bar is

Beautyexpert-Christina-CHRIS-beauty-bar-Den-Haag-half

De keuze voor een schoonheidssalon maak je niet zomaar. Er moet een prettige sfeer hangen, de behandelingen moeten aansluiten bij je wensen en het is fijn als de schoonheidsspecialistes verstand van zaken hebben en jouw huid écht kunnen verbeteren. CHRIS heeft dat allemaal – en méér. In dit artikel vertellen we je alles over de expertise die CHRIS in huis heeft en onze visie op schoonheid. Ben je al om? Boek je je allereerste behandeling dan ontvang via onze welkomstmail 5% korting op alle producten. 

1. CHRIS heeft alles onder één dak

Of je nu voor een huidverbeterende Dermalogica-treatment komt, een relaxte ontspanningsmassage, een waxbeurt, een OPI-manicure of een PMU: bij CHRIS kan het allemaal. Je vindt onze salon in het stijlvolle WTC The Hague, een plek die vanwege de energieke sfeer perfect bij CHRIS past. Met een gym, gallery, cafés, restaurants, een parkeergarage en volop internationaal verkeer is een bezoek aan CHRIS een totaalbeleving. CHRIS is allround, maar biedt daarnaast specialistische, medische kennis op het gebied van huidverbetering. We leggen je graag in de watten met een huidverbeterende, verwennende facial, maar draaien onze hand ook niet om voor een superstrakke manicure, pedicure, (brazilian) wax, massage of het verven van je wenkbrauwen en wimpers. Benieuwd wat CHRIS voor jou kan betekenen? Bekijk het behandelingenaanbod of loop binnen om je te laten adviseren.

 2. CHRIS heeft járen ervaring

Met vijftien jaar ervaring in de schoonheidsbranche is Christina – de oprichter en eigenaresse van CHRIS beauty bar – een echte vakvrouw te noemen. Christina heeft als geen ander verstand van beauty en heeft het creëren van de beste versie van jouw huid als haar ultieme doel gesteld. Wat je vraag of probleem ook is; Christina en alle CHRIS-collega’s adviseren je altijd kundig en eerlijk. We hebben verstand van de huid en versterken die expertise door kennis uit te wisselen met een dermatoloog en cosmetisch arts. Zo reikt onze kennis nog verder en kunnen we jou een behandeling op maat met de allerbeste apparatuur en producten adviseren. 

3. CHRIS werkt met de beste merken en apparatuur

Alleen met merken die écht werken en doen wat ze beloven, bereik je de beste resultaten. Daarom werkt CHRIS met merken als Dermalogica, Skin Tech, Advanced Nutrition Programme, OPI, MILU, Delilah en Dermapen 4. Om in kaart te brengen wat zich ónder je huid afspeelt, maken we gebruik van de OBSERV 520, een revolutionair apparaat dat heel gedetailleerde huidanalyses maakt. Ook zijn we trotse eigenaar van de Beauty Angel, ons collageen-lichtapparaat. Als nieuwste aanwinst in de salon maken we voor microneedling gebruik van de Dermapen 4, de meest effectieve tool op het gebied van microneedling.  De combinatie van topkwaliteit apparatuur, de beste merken en hoogwaardige nutricosmetics van Advanced Nutrition Programme maakt dat we elke dag werken aan de beste resultaten in huidverbetering. 

4. CHRIS is Dermalogica-ambassadeur

CHRIS is door Dermalogica Benelux benoemd tot Dermalogica Brand Ambassador. Dit betekent dat we tot de meest ervaren Dermalogica-huidtherapeuten van Nederland en België worden gerekend. In Nederland en België zijn dat slechts achttien salons  Daar zijn we trots op! Dat wij Dermalogica-ambassadeur zijn, betekent dat je bij CHRIS verzekerd bent van een 100% Dermalogica experience. Het Dermalogica-opleidingsprogramma kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. Onze huidtherapeuten zijn opgeleid tot Dermalogica Experts, de hoogst haalbare classificatie. Deze status bereik je wanneer je een groot aantal intensieve trainingen en een praktijk- en theorie-examen succesvol hebt afgerond. Onze Experts weten precies met welke Dermalogica-treatments en -producten we welke resultaten kunnen behalen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste Dermalogica-ontwikkelingen. Omdat alle CHRIS-medewerkers Dermalogica Expert zijn, mogen we ook specialistische behandelingen (zoals de Pro Power Peel) uitvoeren en hebben wij kennis hebben van álle Dermalogica-productgroepen en verschillende huidproblemen. Als Dermalogica Ambassador lopen we voor op ‘reguliere’ Dermalogica-salons: we krijgen exclusieve vroege toegang tot alle nieuwe producten en trainingen. Kortom: CHRIS voldoet aan de hoogste Dermalogica-norm!

5. CHRIS is gespecialiseerd in huidproblemen en huidoplossingen

Om jouw huid het allerbeste te kunnen bieden, is kennis van de huid nodig. Laat ons die kennis in huis hebben. Met onze expertise op het gebied van huidoplossingen kunnen wij voor ieder huidprobleem een passende oplossing vinden. Heb je last van melasma, actieve acne, hyperpigmentatie, roodheid, een vale huid, zonbeschadiging, acnelittekens of een rokershuid? We brengen jouw huidprobleem in kaart en gaan met een op maat gemaakt behandelplan aan de slag, zodat we jouw probleem gericht aanpakken. Voor onze huidoplossingen maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en de meest specialistische behandelingen, waaronder microneedling met de Dermapen 4, bindweefselmassage, skinboosters en krachtige TCA peelings van Skintech. Loop niet langer rond met je huidprobleem maar klop voor de juiste huidoplossing aan bij CHRIS! 

6. CHRIS is ook expert in botox en fillers

Het CHRIS-team wordt versterkt door cosmetisch arts Margaret van Poelgeest. Zij studeerde geneeskunde en medische biologische aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft een voorliefde voor de huid, cosmetiek en het snijdende aspect van dit vak. Dokter Margaret van Poelgeest is werkzaam geweest op de afdelingen dermatologie en chirurgie en heeft veel ervaring in zowel de medicamenteuze als chirurgische behandeling van dermatologische afwijkingen. De esthetische kant mag volgens haar daarbij nooit uit het oog verloren worden. “Of het nu gaat om huidveroudering of dermatologische afwijkingen; het is voor mij een uitdaging om cliënten te helpen de mooiste versie van zichzelf te vinden, waarbij het behoud van eigen uiterlijke kenmerken centraal staat”, aldus Margaret. Met haar expertise op het gebied van botox, injectables en PRP (platelet rich plasma) kan zij samen met de kennis en kunde van het CHRIS-team jouw huid en esthetische voorkomen in topconditie krijgen en houden. Wanneer botox en fillers op de juiste wijze en in subtiele hoeveelheden wordt toegediend, kunnen deze injectables prachtige resultaten laten zien. Onze visie: botox en fillers moeten bijdragen aan een jeugdige huid, maar absoluut niet laten zien dat je ‘iets’ hebt laten doen. Dokter Margaret gebruikt voor haar behandelingen alleen FDA-goedgekeurde producten zoals Restylane en Azzalure. De werking van deze producten is veilig en niet-permanent.

7. CHRIS biedt gratis overdekte parkeergelegenheid 

CHRIS is zowel met het OV als de auto goed te bereiken. Je vindt onze beauty bar in het stijlvolle WTC The Hague, op steenworp afstand van Den Haag CS en Den Haag Laan van NOI. Tramhalte Beatrixkwartier bevindt zich voor de deur van het WTC, maar ook met de auto is CHRIS goed te bereiken. Om je bezoek aan CHRIS nog aangenamer te maken, krijg je van ons een uitrijkaart voor de WTC-parkeergarage. Zo hoef je nooit door weer en wind, maar parkeer je altijd gratis, overdekt én dichtbij. 

We hopen je binnenkort (weer) te mogen verwelkomen bij CHRIS, jouw beauty bar in Den Haag!

error:
Scroll naar top

CHRIS BEAUTY-ADVIESWIJZER

Vul de beauty-advieswijzer in en ontdek jouw ideale treatments